piatok 1. februára 2013

Guľatý háčkovaný vankúšik

 



Nakĺbkované je už aj uháčkované a dnes počas Barborkinho obedného spánku aj dokončené. Zasa máme doma o čosi farebnejšie a veselšie.

15 komentárov:

  1. Krásný! Jak jsi to tak rychle stihla?
    Paráda! :-)
    V.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zusko, ten je nádherný! Krásně barevný a veselý! Pěkný víkend, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzanko, jsi moc šikovná, já bych ho dělala nejmíň rok a ty ho zvládneš uháčkovat, než se ti vyspí Barunka ....... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. MARKI, taka rychla zasa nie som:-) Hačkovala som dva večery pri telke - podotykam, že spať nechodime nikdy pred polnocou. Počas obedneho spanku som už len dokončovala, zošila uhačkovany zaklad s latkovym spodkom, do ktoreho som všila zips a ušila guľate vnutro, ktore som vypchala vyplňou z ineho hranateho ikeackeho vankušika :-)

      Odstrániť
  4. Zuzi, ty máš nejaký špeci životabudič, čo ťa nabíja neustálou energiou? Nebuď škrob a aj nám, obyčajným mamám, taký poraď:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dievčatá, to boli len dva večery s manželom pri telke a necele dve hodinky pri stroji počas Barborkinho obedneho spanku - z toho pol hodinku som hľadala jazdca na nekonečny zips :-) Takže žiadne čary, ale úplna pohoda :-) Akurat som planovane žehlenie v jeden večer presunula na neurčito :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Opravdu nádherný!!! Zuska, můžu se tě zeptat: a to háčkovaný díl a látkový sešíváš ručně, nebo se to dá nějak hezky zvládnout i na stroji? Často jsem nad tím dumala, ale pravda - nikdy nezkusila :) Máš to opravdu moc hezké!!! Pohodový týden přeji, Jola

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joli, zošívala som to na stroji. Pekne som si diely našpendlila dokopy a pomaličky zošívala, išlo to krásne, vôbec sa mi to nenaťahovalo. Možno aj preto, že som háčkovala zo 100% bavlnenej priadze, neviem. Tiež som niečo take zošívala prvý krát a mala som obavy, ale ukázalo sa, že boli zbytočné :-) Netreba sa toho vôbec báť.

      Odstrániť
    2. Zuska, to jsi mě moc potěšila!! Děkuji za tip. Chtěla jsem si právě uháčkovat potah na polštářek, ale zadní část jsem chtěla látkovou. Tak to určitě zkusím :) Děkuji!

      Odstrániť
  7. Všetky vankúše mám hranaté, ale takýto solitér medzi ne to už hej. Krásny.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten je nááádherný. A ty krásné barvy.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni, ten musel dát práce... je nádherný!
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. super, aku velky hacik bol pouzity?

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails