pondelok 3. decembra 2012

trošku Vianočne už aj u nás






Uplynulý týždeň som bola celkom usilovná. Úspešne sa mi podarilo vymaľovať deťom izbičku, dokončíť a darovať háčkovaný šál tohto typu  v tyrkysovomodrých tónoch (darovanie predčilo fotenie, takže tentokrát bez fotky) a konečne som sa  pustila aj do vianočného tvorenia. Minuloročná zbierka vankúšov je tak doplnená o ďalší kúsok a ja som tak využila aj posledné väčšie zbytky z nádhernej kolekcie Scandinavian Christmas od Lynette Anderson. Vankúš je ušitý podľa nového časopisu Love Bellet Fabrics.

V nedeľu prežili dievčatá deň so  starými rodičmi. S mužom sme to využili a tak väčšina darčekov je už v bezpečnom úkryte :-) Zaplálili sme si prvú adventnú sviečku, zavesili adventný kalendár.......zajtra začíname oslavovať, v decembri sa u nás roztrhlo vrece s malými oslávencami :-) A keďže do polnoci už nie je ďaleko, všetko najlepšie moja malá Babu, všetko najlepšie Barborky ♥♥♥

15 komentárov:

  1. Zuzka, vankúšik mám aj ja v rozpracovanom stave snad do Vianoc bude ... Ten Tvoje je nádherne ušitý, no ale ako čítam Ty si nezaháľala... Pekný advent, Gabi.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzik, ten vankusik je uplne bozsky! stale sa na neho pozeram a nechapem ako toto niekto moze usit :) na to ja nemam nerv :)))
    Krasny adventny cas, Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzko, ten je nadherny. Opravdu krasne latky a perfektni usiti. Krasny advent preji!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzlík, krásne frčíš vo vianočnom duchu:) Prajem nádherné adventné dni.G.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to jsem zas zůstala trčet s papulou dokořán 8O... ty Tvoje polštářky zbožňuju čím dál tím víc... jsou úžasné, nádherné, překrásné, originální, bezkonkurenční... víc superlativ mě pro tuto chvíli nenapadá :o) krásný advent! L.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zuzi, radosť pozerať aj čítať :) Prajem krásne oslavy aj advent!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dievčatá, ďakujem za toľko krásnych komentárov, hrejú ma pri ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zuzóšku, polštárik jsi učmanila luxusní!!! Bohouské látky:o). Já se na něho taky chystám, ale jak to tak vidím, tak se k němu dohrabu haž příští Vánoce;-D. Fanfárový advent. Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty si aká šikovná! Toľko si toho stihla a ten vankúš fakt nemá chybu. Inak ten šálik je krásny, už dlho poškuľujem po niečom takom, ešte som tento typ neháčkovala, ani nemám postup... Vieš mi posunúť nejakú stránku, kde ho nájdem?
    PS: Máš u mňa ocenenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vankúšiky sú úžasné, nemajú chybu, ste veľmi šikovná.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Šála je nádherná!!! No a polštářek... parádní!!! Moc krásný, nádherné látky a opravdu obdivuji to ruční prošívání!!! Parádní kousek :-) A super úvodní fotka :-) Krásný adventní čas, J.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zuzi polštářek je fakt nejhezčí. A nádherně fotíš, ta titulní fotka s vykrojenýma perníkama mě úplně dostala. Bomba!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zuzanko, to je krása ...........ten polštářek nemá chybu ...............Marki

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails