nedeľa 9. decembra 2012

Krky v teple





Vonku nám prituhlo a ja som rada, že moja prvá štrikovaná prvotina je na svete.  

Štrikované nákrčníky sú veľmi jednoduchá záležitosť vhodná aj pre úplných začiatočníkov. Návod ako na ne nájdete tu.

Ja som štrikovala na krátkej okrúhlej ihlici č. 5,  zo zdvojenej priadze Comfort od VLNAP. Priadzou som veľmi nadšená, je veľmi mäkkučká, príjemná na telo, neškriabe - teda veľmi vhodná aby láskala aj detské krky, rúčky, čielka....... Výrobca uvádza dokonca protižmolkovú úpravu čo je pri detských projektoch celkom na mieste. Veľkým bonusom je pre mňa tiež prijateľná cena, jedno 50 g kĺbko som kúpila za 1,25 EUR. Na Adelkin nákrčník ( 56 očiek) som spotrebovala 2,5 klbka, pre Barborku ( 52 očiek ) mi stačili klbká 2.
 
Krásnu druhú adventnú nedeľu ♥

6 komentárov:

  1. Ze prvotina, su dokonale a baby sú perfektné modelky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, také valím oči, že to je první pletený výtvor a rovnou tak skvělý!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzi, nádhera! Aj nákrčníky, aj tvoje dokonalé modelky :) Ty musíš byť veľký talent, keď sú toto tvoje prvé štrikované výtvory.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzi, toto je vychytávka roka, niečo také by som uplietla aj ja pre moje babule, len by to chcelo návod. Neurobíš? Prosím prosím, smutne koukám :)) Krásnu 2.adventnú nedeľu ti prajem. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zuzi, boha jeho to jsou krásní andílkové!!! Krkhřejiče jsi učmanila prďácké:o). Dcérenky jsou v tom kočenky! A ty přáníčka jsou taktéž čmankózní. Mohu se opičit;-D? Mám doma spoustu odstřižků, tož to je čupér nápad, jak je zužitkovat. Esťulka bude mít aspoň o zábavu vystarané, když je včilka churavá;=)... Díky Míša. Kouzelné adventní dny.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails