štvrtok 29. decembra 2011

Veľký deň malej slečny


Po Vianociach-nevianociach, ktoré deti prežili v posteli s vysokými teplotami a my behaním po pohotovosti a okolo nich, sme si dnes užili konečne trošku sviatočnej atmosféry. Veľká oslava nás čaká až po úplnom doliečení, no sfúknutie sviečok nemohlo chýbať :-)

Všetkým Vám milým pravidelným i náhodným návštevníkom môjho blogu želám do Nového roku 2012 hlavne veľa veľa zdravia. Ako som počas uplynulých dní sama zistila, ostatné sa už vezie ruka v ruke s ním.

zuska

5 komentárov:

  1. Zuzulka, tak aj vám do Nového roka veľa zdravíčka:)
    My sme cez sviatky odďaľovali, čo malo prísť a 27eho sme pre oboch krpcov nafasli ATB. Vcera sme sa vratili, lebo Rebeke sa to zhorsovalo a dnes sa uz aj ja cítim pod psa, ale to je klasika, nevyspatá mama, totálne vyčerpaná z behania okolo detí a potom to skončí takto. V pondelok už manžel frčí do práce, dovtedy sa musím dať trochu dokopy.
    Zuzi, teším sa na naše virtuálne stretávanie aj v Novom roku, držte sa:) Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gabi-moja verná duša, ďakujem, že si nakukla. Držím palčeky, nech ste čo najskôr zdraví. My tiež ešte do budúceho týždňa doberáme ATB. Manžel mal rovnako dovolenku celý týždeň, no ani sme nič nestihli podniknúť, lebo sme mali zákaz vychádzok. Zajtra možno podnikneme prvú malú prechádzku, ak bude pekne. pa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je zaujímavé... Aj my sme akosi chorľaví, dnes sme skončili až v nemocnici s Miškou, no nakoniec nás pustili domov... Prajem všetko najlepšie k narodeninám, skoré uzdravenie a zdravší rok 2012.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Adelke prajeme vsetko najleepsiee k narodeninkaam!!:) tesime sa, ze ste uz zdravi. pa cmuk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vsechno nejlepsi "male slecne" a hodne zdravicka do noveho roku vam vsem, preje Monika.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails