pondelok 20. júna 2011

Babu má 1 rok

Veru je to tak. Naša malá Babu nám rastie do krásy. Včera sfúkla svoju prvú sviečku na torte. Je to úžasné pozorovať ako rastie, ako sa snaží vo všetkom napodobňovať svoju staršiu sestričku, ako objavuje obyčajné veci ako je krémovanie, česanie, telefonovanie... No dokáže aj pískať na píšťalke, piť so slamkou či smrkať si noštek do vreckovky. Každý deň úžasné pokroky :-)

 Ako darček som ušila medveďa Jonáša podľa strihu od Bellet. Všetko najlepšie Barborka, ľúbime ťa!

6 komentárov:

  1. Veľa zdravíčka, lásky a každodenných okamihov hodných prežívania a objavovania:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj zuska, velmi sa mi tito tvoji mackovia pacia ;) naozaj velmi pekna praca ;) chcela by som ta poprosit nemohla by si poslat navod, chcela by som to vyskusat, ale ako hladam tak hladam, nedari sa mi ziadny navod od bellet najst.. Bola by som ti velmi vdacna ;) moj mail je verka007@gmail.com.. Drzim palce v tvojom dalsom tvoreni ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika, navod si na nete nenašla asi preto, lebo nejde o voľne dostupne navody, ale platene navody z časopisu Marina alebo kupene kurzy od Bellet. Skus sledovať Belletine stranky www.bellet.cz alebo tuto http://www.belletfabrics.cz/belletfabrics/eshop/16-1-LOVE-BELLET-FABRICS-KURZY
      Casopis Marina uz zial nevychadza ale vychadza novy katalog Love Bellet Fabrics - prave dnes by malo vyst nove cislo a v nom bude nadherny strih na siteho krokodila ci dokonca aj bonusovy strih z Mariny na harmonikovu penazenku, plus dalsie krasne projekty. Ja mam ten casopis predplateny.
      Ak mas zaujem o konkretny strih, skus kontaktovat Bellet priamo cez niektore jej stranky,obcas sa tie strihy daju zakupit a obcas ich tam nahadzuje samostatne na zakupenie.
      Ak hladas nejake strihy zdarma na interneta, skus dat do googlu tedy bear pattern,alebo tak podobne, iste nieco vygooglis.
      zuska

      Odstrániť
  3. zuska dakujem ti velmi pekne za rady :-) si velmi zlata :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails