nedeľa 3. apríla 2011

Ostermarkt


Ani tento rok sme si nenechali újsť Ostermarkt na zámku Schloss Hoff v Rakúsku. Tentokrát to bolo trochu hektickejšie ako minule, predsa už len s dvoma deťmi je to iné - mladšie dietko bolo unavené no nevedelo spočiatku zaspať, staršiu zas začal trošku trápiťsoplík a mňa od rána tiež pobolievalo hrdlo. Napriek tomu sme strávili príjemný deň v prírode. Počasie vyšlo na jednotku - veru sme aj slniečko trochu podcenili, zabudli sa nakrémovať a tak máme teraz všetci červené tváričky :-)



 
Stánky s dekoráciami som tento krát musela vynechať, podarilo sa mi nakuknúť len na chvíľočku do jedného pavilónu, kde ma znova uchvátili zajkovia zo sena :-)
Krásne jarné dni všetkým a nech nás už tie choroby konečne opustia!



3 komentáre:

  1. Zuzi, aj my sme mali výletom skrášlenú sobotu:)
    A musím ti zložiť poklonu, ty si ale kočka!:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ho ho Gabi, ty si ale lichotnik !:-)A to som sa snažila vybrať foto, kde ma čo najmenej vidno :-) Ale ďakujem za kompliment.
    Inak my keď sme sa vratili z vyletu, tak som zaľahla so zimnicou do postele, dnes som bola u lekarky lebo uz ani preglgat poriadne nemozem, zapal dutin:( Takze nic moc.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ojoj, u nas podobne dopadla Rebi, kasel az strach, na ktory jej zaberaju uz len injekcie... Tak veeela zdravícka:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails