utorok 28. mája 2013

Vlkolínec












Neplánovaná, o to krajšia bola naša zastávka na tomto, zdalo by sa, že Bohom zabudnutom mieste. Opak je pravdou. Ľuďom, ktorých sme tam stretli (aj keď ich nebolo veľa), milota, nie túžba po zisku, sršala z tvárí.
Vlkolínec ma očaril v celej svojej nehostinnej kráse. Ten kľud, súzvuk s prírodou, človek dnes len tak nevidí.



6 komentárov:

  1. Jééva tama jsme šli v září! Dělali jsme přechod ze Starých Hor do Ružomberoku:-) .. Takových lidí je dnaska opravdu málo a člověk na ně narazí spíš v horách než na náměstí... jojo, příroda je mocná čarodějka:-) Už se těším, až s Milým zase utečem na chvíli do hor z toho města:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna príroda naokolo a tie chalúpky, škoda, že sa nedalo vidieť aké poklady majú vo vnútri. Tuším ste aj "hríbiky" nazbierali :) Krásny výlet. Ako sa ti darí s prácou?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni, tento výlet ma naozaj chytil za srdce, jednoducho v správnej chvíli na správnom mieste. Prežívam posledný týždeň rodičovskej dovolenky, tak si ešte tak trocha výletujeme, aj keď nám to čiastočne skazila menšia choroba. Ktovie, ako to tento rok výjde s letnou dovolenkou...

      Odstrániť
  3. Zuzi, Vlkolínec bola naša prvá rodinná dovolenka, keď sa Jakubko ešte len rozbiehal po vlastných:) Boli sme ubytovaní v jednej z tých ozajstných tamojších dreveničiek a bolo to krásnych pár dní:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gabi, to muselo byť naozaj krásne v takej chalúpke. A tá okolitá príroda je tak nádherná, priam láka na výlety či len tak na piknik. Tiež sme odfotili pár kontaktov, tak možno sa aj nám podarí niekedy do budúcna prežiť pák krásnych dní a večerov v tejto rozprávkovej krajine.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails