štvrtok 13. decembra 2012

ZUSKINA VIANOČNÁ ROZDÁVAČKA alias GIVEAWAY



Tam ta da dá   a je to tu! Moja prvá ROZDÁVAČKA pre všetkých milovníkov krásnych látok, sovičiek, varenia, retro štýlu, šitia, detičiek, bláznivých farieb a samozrejme môjho blogu :-)



Dnes som dostala balíček s Vianočným prekvapením od môjho sponzora obchodíku MODERN PATCHWORK. Krásnu vianočnú pohľadnicu, balíček látok z kolekcie Owl Chefs a karamelky až z Francúzska. Bolo to naozaj nečakané a milé prekvapenie, mám z darčeka veľkú radosť.  A keďže je čas radosti a veselosti, rozhodla som sa, že trochu tej mojej radosti pošlem ďalej, takže pohľadnicu a karamelky si nechávam a o krásne látky sa tentokrát rozdelím s vami :-)





Vo svoje Vianočnej Rozdávačke vám prinášam 3 mini setíky amerických látok od David Textiles z kolekcie Owl Chefs. Každý setík obsahuje 2 FQ z dvoch vybraných látok.
Už z nich vidím ušité zásterky, chňapky, prestierky na stôl........A čo by ste z nich ušili vy?

Zanechajte mi pod týmto článkom komentár s odpoveďami na dve otázky:
1. Čo by ste z látočiek ušili?
2. Čo sa vám páči na mojom blogu?
nezabudnite pripísať, ktorú farebnú variáciu by ste si vybrali v prípade výhry :-)

Zapojiť sa môže ktokoľvek odkiaľkoľvek, ak ku mne na blog rád nakukuje. Ak nemáte svoj blog, nezabudnite pripísať emailovú adresu, aby som vás mohla kontaktovať v prípade, že sa štastie na vás usmeje :-)
V nedeľu 23. decembra vyžrebujem 3 výhercov, ku ktorým sovičky poputujú. Ak  dovtedy nevydržíte, nakuknite do obchodíka MODERN PATCHWORK, v ponuke sú aj FatQarter sety z tejto kolekcie :-)

Držím palce a teším sa na vaše inšpiratívne komentáre :-)



32 komentárov:

  1. Jéé, krásné látky, to si nemůžu nechat ujít!
    Vzhledem k tomu, že šicí stroj mi přinese až Ježíšek, ušila bych něco jednoduchého pro začátečníky, třebááá chňapku. (Možná je pro mě jako pro začátečníka takové látky škoda.)
    A na Tvém blogu se mi líbí .. .. no všechno :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. Omlouvám se, ale komentář jsem psala ve spěchu a úplně jsem zapomněla napsat, že se mi nejvíc líbí kombinace látek č.2 i 3. Taky jsem dala odkaz tady:http://jill76.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html
      a moje adresa je ladyrova@atlas.cz
      Jitka

      Odstrániť
  2. taky zavesny kapsarik na varesky by veru nebol zly, alebo mini obrus na obrus ;-)
    tu ulietavam vzdy na patchworku, ta farebnost vzorov ma vzdy naladi na dalsie sitie.
    nika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Zuzik, predvianočná rozdávačka vždy poteší. Takže ja sa zapájam a keby motyka vystrelila, ja by som ušila obal na zošit s receptami. Všetky setíky sú veľmi páčivé, ale najmilší mi je ten uprostred. Prajem ti krásny deň. Renata
    A páči sa mi u teba úplne všetko, veď aj preto ťa mám medzi svojimi obľúbenými:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milá Zusko, to je opravdu šlechetné rozhodnutí - látky darovat! :) Obdivuju.
    1./ látky jsou krásné a když je vidím.....tak bych nutně potřebovala nový šitý obal na mou kuchařskou knihu! ;)
    2./Zuskin blog je inspirující, těšící, povzbudivý, krásně barevný, plný nápadů a návodů.....co víc si přát? A v neposlední řadě je psaný slovensky, což je pro mě +.
    Zdraví (a tajně doufá ve výhru)
    Ta Ita
    j.vilemova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, Zuzka, tu je moja odpoveď na otázku č. 1: ušila by som prestieranie pre detičky, konkrétne zo setíku č. 3. Je skvelý jeho patchworkový vzor a tá tyrkysová druhá látočka by bola na lem.
    A čo sa mi u Teba páči najviac? Fotky - tie sú moc pekné, hlavne Tvojich dcérok, no a Tvoje tvorenie tiež...a tiež sa mi páči tá čistota šablóny, ktorú si si pre svoj blog vybrala...
    Pá a pekný večer.
    H.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Zuzka, si super:-) krásne látky...ja by som z nich malej ušila zásterku, lebo sa priberá do kuchyne, tak nech má motiváciu:-) A tvoj blog mám rada celý, páči sa mi design, páčia sa mi fotky, každý jeden príspevok, blog mám prelustrovaný do bodky, ver mi:-)
    Najviac sa mi páči druhý set zhora. ďakujem a pozdravujem

    vierka - vanilka
    lackova.viera@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Zuzko, všechny setíky jsou prostě boží a ty jsi zlatíčko, že se tak podělíš a uděláš někomu dalšímu radost. Já bych z látek ušila soupravu do kuchyně - chňapku, obal na kuchařku a ze zbytečku kapsičku na zástěru.
    Na tvůj blog vždy ráda zajdu, mám ho mezi oblíbenými , pokaždé najdu inspiraci - pletení, háčkování a šití taky. Jo a vybrala bych si set č. 3. Děkuji a krásné vánoce

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Zuzi, krásne látokčky, už som ich okukovala u Katky v obchodíku.
    Ja by som jednoznačne ušila zásterku pre moju pomocnicu a pomocníka pidi midi ... do kuchyne a volila by som kombinaciu s tmavou hnedou, teda c.1.
    Si uzasny človek, daruješ darované, maslíš na druhých.
    Ja vždy obdivujem nápaditosť Tvojich fotiek, úplne ma dostala fotočka Tvojej drobnej s leukoplastami ...

    Krásne adventné dni, pa, Gabi.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Zuzka,
    z týchto milých látočiek sa mi najviac páči č.2.
    Ušila by som z nich zásterku, pre mojho trojročného kuchárika Paľka :).
    Tvoj blog navštevujem pravidelne, páči sa mi na ňom útulnosť :) a láska, ktorá z neho vyžaruje.
    Krásne vianoce. Zuzka. zuzubabo@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Zuzka ja by som si ušila z tých látok obal na kuchársku knihu a určite podložky na čajík . Tvoj blog je krásny. Želám ti aby sa mu čo najlepšie darilo a veľa krásnych tvorivých inšpirácii ďalej

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ahoj :)
    1. usila by som si novy kosicek do kuchyne, zda sa mi,ze tych nikdy nie je dost :D
    2. velmi sa mi pacia tvoje hackovane ciapocky s komplikovanymi aplikaciami a site slony
    vsetky sety su krasne, ale najviac ma asi uputal posledny- modry so sovickami v kuchyni
    Jarka
    spadnutaslivka@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj, Zusko! No to je nádherná nadělovačka ;o)! Látky jsou opravdu krásné, barevné, s úžasnými motivy, to se musím přihlásit: ad 1) ušila bych asi něco navýsost jednoduchého, protože víc nezvládnu :o) a ad 2) na Tvém blogu se mi líbí Tvoje barevná hravost, cit pro kombinaci a příjemná komorní atmosféra. A vzhledem k tomu, že se mi líbí všechny barevné kombinace a neumím si zodpovědně vybrat, tak to v případě výhry nechám šalamounsky na Tobě :o) krásný den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Milá Zuska,
    je to od tebe opravdu hezké, že se s námi o takové krásné látky chceš podělit!
    Já bych z nich viděla něco veselého, do kuchyně možná chňapky,ale možná bych něco ušila synovečkovi :-)
    Jsem asi ostuda, ale tvůj blog jsem do teď neznala, upozornila mě na něj Lenka-Fizule na svých stránkách, jdu to honem napravit!
    V případě výhry se mi nejvíc líbí kombinace látek č.2 a kontakt je: ILona.Rezaninova@seznam.cz
    Krásný třetí adventní víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj Zuzko, je to milé, tohodle se účastním poprvé :-) Moc se mi líbí kombinace látek č. 2 a ušila bych z nich chňapku pro mě a mého 3letého syna, který mi rád pomáhá v kuchyni a naše chňapky jsou mu velké. Aspoň by jsme měli oba stejné. Na tvém blogu se mi líbí nápaditost, barevnost a hlavně inspirace pro tvoření s našimi nejmenšími a pro ně. Krásný adventní čas Katka a protože zatím nemám blog tak můj email je katmou@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. 1.ušila bych si z ní obal na kucharku
    2. líbí se mí kolekce č.2
    3.blog je krásný,čistý,vtipný..hezky pojatý
    Krásný předadventní čas ♥ Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj Zusko,
    líbí se mi Tvoje rozdávačka i všechny látky a ráda na svůj blog vpravím odkaz. Zároveň se ale předem vzdávám případné výhry ve prospěch ostatních, protože sama jsem na šítí totálně levá. Vrcholem mého šičského umění je knoflík se čtyřmi dírkami :-), tak ať udělají látky radost někomu, kdo je s jehlou a nití větší kamarád.
    Tvoje tvoření je parádní, krásně barevné a dokonalé. Ráda se přidávám k Tvým čtenářům. ;-)
    Verča

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj Zuzko, jsi úžasná. Svůj dárek předáš dál. ;-)Látečky jsou nádherné. Já z nich vidím něco do kuchyně: prostírání, košíček na pečivo, hňapku, případně dárkovou taštičku podle Belletky na lahvinku nebo jiný s touto tématikou spojený dárek. Dalo by se toho hodně. :-)
    A co se mi u tebe líbí? Z tvých stránek dýchá teplo domova, tvá laskavost, radost z vyrobeného a v neposlední řadě i ochota, podělit se o návody. A taky nesmím zapomenout, že mám ráda slovenštinu, asi proto, že maminčina strana pochází se Slovenska. Je taková zpěvná. :-)
    Na tvé stránky jsem zavítala úplně náhodou, když jsem objevila skvělou Lenku H.(fizule)a ta tě měla ve svých oblíbených. :-)
    Přeji krásný předvánoční čas, Dagmar. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. dobrý den.. Z látek bych si ušila. zástěru na těch jsem ujetá a i když jich mám doma už asooň 10 měla bych ještě jednu :o) 2.na blogu se my líbí to že jste kreativní a že máte nápad..Jinak po pravdě jsem si to celé neprohlížela bohužel nemám momentálně tolik času.
    v případě výhry se my moc líbí ta červená kombinace děkuji s pozdravem Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Zuzi, musely jsme být moc hodné, když tak vánočně naděluješ.:-)
    1.určitě bych ušila nějakou vychytávku do třídy 1.A a samozřejmě ze sovičkové látky č.3(kombinace s modrou je prostě překrásná). Ale co přesně ještě nevím, ptž čekám, jaké balíčky k nám doputují od ostatních šikovných blogerek.
    2.Moc se mi u Tebe líbí tvoření s dětmi, návody a v neposlední řadě překrásné fotografie, kterými tu všechnu krásu umíš parádně zachytit.
    Krásné Vánoce
    Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  20. zdravím,moc se mi líbí látka 1 a 3,kombinace červená ,a ušila bych si prostírání a chňapky nedo´d se právě stěhujeme a v nové kuchyni by to bylo krásné.
    líbí se mi návody z krerých vše pochopím.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Teda Ježíšek:-))))))Já bych ušila z čísla 3 nějaký kapsářek do jídelny na různé zbytečnosti,ono se vždy najde něco co není kam odložit:-)))popřípadě chňapičku, tech jsem ted před vánoci našila nepočítaně hlavně těch pro dětičky.Jinak tvůj blog jsem objevila náhodou už před časem a jsem za inspirace moc ráda.Knížka pro holčičky naučná super jako všechny dekorace do jejich pokojíčku:-))Momentálně tvořím hlavně pro své dětičky.Pomalu se odpoutávám od jednobarevných látek a tíhnu ke vzorovaným asi je to narozením právě holčičky.....krásný předvánoční čas a vůbec prožití svátků vánočních.Lucka

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahoj Zuzanko, jsme moc ráda, že jsem narazila náhodou na tvůj krásný blog. Jsi velice šikovný človíček a na co sáhneš to se ti vede. Látky jsou nádherné a ušila bych z nich buď podložky na stůl, nebo jak se znám tak nějaký polštář :o). Na blogu se mi líbí patchworkové výrobky já nejsem dostanečně trpělivá, aby ze mne něco podobného vypadlo. Všechny látky jsou krásné a případný výběr nechám na tobě. Pá Lea

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Dobrý večer,Zuzko,moc se mi líbí vaše rozdávačka.Co bych si ušila z látek od vás? Asi nějakou tašku,taštičku,protože tašky ,to je moje. Kdybych byla ta šťastná,která vyhraje,nechala bych výběr látek na vás.A co váš blog? Chodím sem nakukovat pro inspiraci,hlavně pro pletení a pro háček.ale zkouknu vždy vše nové.Fascinují mě lidé kteří něco umí,jako vy.Věra verkazak@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahoj Zuzka, latky su krasne vsetky tri. Tie so sovickami by sa mi pacili na zasterky pre deti. Alebo aj nohavice pre moju dcerku. Take jednoduche na gumu. Latka c. 2. by sa mi na ne pacila. :) Tvoj blog stedujem, lebo vidno, ze ta bavi sit a nieco vyrabat. Vsetko su to inspirativne prispevky a mam chut sa pustit do vyrabania aj ja. Majka

    OdpovedaťOdstrániť
  25. jé Zuzi to je krása. Nemůžu odolat a nezúčastnit se.
    Co bych ušila ještě nevím, pravděpodobně zástěrku pro moje pomocníky :-) a v případě výhry volím č. 2 jsou tam moje oblíbené sovičky
    A co se mi u tebe líbí - každý blog je plný krásných nápadů a inspirací a u tebe jsem teď naposled okukovala tu háčkovanou čapku - možná bude mít zase někdo radost, až se do toho pustím.
    měj se krásně, krásný advent Věrka
    verka-zmurka@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Zuzi nádhera. Hrozně ráda k Tobě nakukuju. Miluju tvoje polštářky. Jsou úžasné. Látečky jsou nádherné, která švadlenka by odolala. Moc se mi líbí ta hnědá v kombinaci s puntíky. Zástěrka pro malé švadlenky nebo podložky pod hrníčky by z nich byly super.

    Jednu malou GIVEAWAY najdeš i u mě: http://avondsterblog.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Jééé, ty jsi zlatíčko. Taková krásná akcička.....tak to neodolám a zapojím se.

    1. Protože jsem šťastnou a spokojenou majitelkou kuchyňského robota KitchenAid Artisan (vypadá přesně jako ten na látce - jen není červený, ale zelený, aby se mi hodil do kuchyně), tak bych mu z látečky ušila nějaký pěkný kabátek, aby mu nebyla zima a neprášilo se mi na něho, když ho zrovna nepoužívám, což tedy není moc často, protože je to šikovný miláček. Ale obal z takových láteček by mu moc slušel.

    2. Tvůj blog je moc krásný, protože jsi všestranná šikulka a dá se tu najít spousta krásných věcí a inspirace. Mám ráda, když někdo umí zabrousit do různých koutečků tvoření.

    Kdybych si mohla vybrat, tak v případě výhry bych brala poslední nejbarevnější kombinaci láteček....:-D

    Děkuji za prima soutěž.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. krása :)
    1. s kuchyňskými motivy nějaké krásné ,,podklady" pro focení mých kulinářských výtvorů :) a pokud by to byly motivy neutrální, tak něco tomu tvorečkovi v mém bříšku :)
    2. jednoznačně barevnost, rozmanitost, optimismus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ola ola Zuzi .. látečky jsou nádherné .. myslela jsem, že jsem ti tu o víkendu již nechala vzkazík ...asi ne ...
    1. nejraději bych z nich ušila nějaké skříťulky, které budou hlídat v kuchyni, aby se nepřipálilo, nepřelilo a aby hlavně nikdo neujídal ;-) ..
    2. mám u tebe ráda ty barvičky, drobné projekty ... a náladu ...
    Máš krásné děti ...

    Lenka ...

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Fíha Zuska :) tak skúsim šťastie ...
    1. určite by látečky padli za obeť zásterkám, lebo tie staré sú už značne opotrebované a druhý setík by sa mi páčil najviac :)
    2. a čo sa mi páči a blogu ? no predsa všetko ... optimizmus ktorý sála z fotiek, farby, hravosť a hlavne to, že stíhaš všetko pofotiť

    Pozdavujeme babule :)
    Kuki

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails