utorok 13. novembra 2012

Trojuholníkový háčkovaný šál






Pôvodne to bol darček k narodeninám pre tetu. 4 klbká priadze z dávnych zásob však nestačili na rozmer, ako som si naplánovala.  A dnešné fotenie s Babu rozhodlo o novej majiteľke :-) Nikomu inému by ten šál viac nepristal :-)

Možno ešte dorobím dve malé bambuľky na konce, ak nájdem doma v zásobách niečo vhodné. Lebo z priadze na šál mi nezostal už ani centimeter. Alebo vyrobím nejakú veselú brošničku......
Nápad a návod na háčkovaný šál z krásneho blogu .rooster hill., ktorý som nedávno objavila. Návod vychádza z klasického háčkovania granny square, je jednoduchý a rýchly, pre mňa návod roka. Začínam pracovať na ďalšej verzii, snáď mi výjde na veľkosť pre tetu.

12 komentárov:

  1. krásné, nejen šál, ale i čepička. a taky fotky se mi moc líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parádní!! Také už jedu podle toho návodu třetí... je to mor :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tvoje baby ašpirujú na modelkovskú kariéru, vždy si to fotenie tak užívajú:) Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzi, šál je nádherný. Tie tvoje babuľky sú na spapanie :) Čo sa týka šitia deky, určite pomôže aj psychická opora a nápady. Bude tam Claudine, ktorá sa trochu vyzná, tak nám bude hovoriť čo a ako a my budeme šiť :) Stroj asi netreba, v pondelok budeme asi iba lepiť alebo zošívať sendvič a vymýšľať, ako to olemujeme. A myslíš, že sa tam to tvoje dietko nebude nudiť? Zvládne to?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zdrowim Zuzi, moc peknučké háčkované čmaněníčko:o). Malučká je kočenka, prďácky barevně sladěná;-D! Fanfárové kouzelné dny plné sluníčka vinšuji Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, Zusko! Šáteček je nádherná a s čepičkou prímovně ladí! Už ho taky máme, barevný a vzadu na knoflík, malá ho nosí do školky, tak aby nemusela motat. Chystám se i na jeden omotávací pro sebe, snad to ještě letos stihnu :o) hezký den! L.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem všetkým za krásne komentáre, veľmi ste ma potešili:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jakože fotky i šál i čepka a tak vůbec šecko dobrý, ale já jsem úplně paf z těch jejích očí, to jsou studánky, achach. Mé modrooké geny byly zatím vždy převálcovány těmi mužovými, tmavými, tak teď s napětím očekávám, jak se realita vyvrbí u posledňáčka. By se mi to líbilo, modrooké bejby:o) A děkuju za odkaz ke mně na blog a taky za ta slova, hřejí, hřejí. Mně se tu taky moc líbí! J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, som rada, že sa u mňa páči, mne rovnako u teba. Tak nech zvíťazia modrooké gény konečne aj u vás :-)

      Odstrániť
    2. Zdravim, salik je krasny, prosim mozete uviest navod? Dakujem. :-)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails