streda 21. novembra 2012

Naladená na vlnu






....už som raz taká, vždy musím skúšať niečo nové. Tak dúfam, že to pôjde aj s ihlicami. Tých som zdedila po mužovej babinke celú kopu (to musím tiež niekedy odfotiť). A ak nie, háčik to istí :-)
Tieto krásne mäkkučké klbôčka som nakúpila tuto. Obchodík môžem len a len odporúčiť, dokonca som dostala aj jeden strakatý bonus navyše. 
Dúfam, že sa teda nejaké dielko podarí a ja vám napíšem aj podrobnejšie k jednotlivým vlnám.

Teraz už len aby decká  vždy večer zaspali aspoň do deviatej. Aj keď najprv sa musím zbaviť tej dvojmetrovej kopy na žehlenie, ktorá na mňa číha za dverami v spálni........

10 komentárov:

  1. Při každé fotce jsem si říkala jej jej jej, až jsem skončila u JEEEEEEEEEEEEEEEJ :o) tak s tím žehlením to mám podobné, kupka na mě číhá taky a už na mě začíná i padat, takže už není zbytí a dneska jdu na ní :o) pa, L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni, tak sa zdá, že dnes večer budeme mať rovnaký program :-)

      Odstrániť
  2. Ó, to je moja choroba :-))) Ale musím napísať, že tiež poznám ten obchodík a ja som spokojná nebola :-( Mala si viac šťastia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné poklady! :-) Už se těším, co nového představíš :-) A nezoufej... tu hromadu v ložnici také máme. Však ona neuteče :-) Hezký večer, Jola

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuska, tomu sa hovorí pekná zásobička, si si dobre nasyslila. Ja som si povedala, že kým neminiem, to čo mám doma, žiadne nákupy nebudú. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je nádherná hromádka klubíček, přeji příjemné tvoření :-)
    s žehlením to mám stejné, jen má tu hromadu v koupelně
    Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, Zuska, s dovolením jsem tě nominovala do tzv. jedenáctkové štafety. Mrkni ke mě a pokud nebudeš chtít, nemusíš se účastnit. Hezký večer, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Zuzka, ďakujem za návštevu u mňa ... svietnik mi kúpila mamina v Tchibo.sk, je taky celorocny, okamzite som si ho oblubila, hlavne koli bezpecnosti pri mojom sibalovi som nemohla zapalit nic, co nebolo chránené. Na nete už nebol ale u nás som ho videla ešte nedávno na predajni.
    Gabika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej Gabika, dakujem za info. Mozno zajtra skocim kuknut do Tchibo, ci ho neuvidim, si zlata,ze si mi napisala :-)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails