streda 11. júla 2012

Kraťasy, šortky, bermudy...


Leto je v plnom prúde a letne to vyzerá aj u nás doma. 



Keď  na mňa z balíčka od Katky vykukli veselé prasiatka a medvede na oranžovom podklade, hneď som vedela, že čokoľvek z nich ušijem, bude to plné energie. Myslím, že oranžová je farbou leta a svedčí chlapcom i dievčatám.



Aj preto vyhrali kraťasy plné vreciek podľa strihu a návodu od Sovičky, ktorý som už dlhšie opatrovala doma. Šilo sa mi krásne, návod od Sovičky opäť nesklamal. Látky som vopred predprala na 40 stupňov, napriek tomu nestratili nič zo svojej krásy a kvality, nepostrehla som, ani že by sa zrazili. Ide o veselú kolekciu Get together! od Free Spirit. Katka má v ponuke svojho obchodíku aj množstvo jednofarebných a iných doplnkových látok. Mne ich tiež pribalila no a výsledok posúďte sami. Ja som veľmi spokojná a moje dievčatá tiež :-)






Takto sme si dnes užívali obednú cestu zo škôlky cez parčík.






PS: Zabudla som napísať, že včerajšia cesta zo škôlky bola rovnako zaujímavá. To sme od smetiakov pri škôlke zachránili dve staré stoličky, ktoré niekto vyhodil a hrdo sme si ich všetky tri viezli v kočíku domov. Mala som našťastie veľký športový kočík, takže náklad sme šťastne prepravili domov.  Zatiaľ čakajú v pivnici na svoje znovuzrodenie. Nemám s takou vecou ale žiadne skúsenosti. Vo výbave mám akurát teplovzdušnú tlakovú pištoľ z Lidlu a brúsny papier. A viac ako natierať štetcom, by som ich chcela nastriekať nejakou akrylovou farbou v spreji. Ak máte v tejto veci akékoľvek skúsenosti, budem vďačná za rady. A ja sa možno onedlho pochválim novými stoličkami :-)

4 komentáre:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails