štvrtok 10. mája 2012

Odstrižkové kráľovstvo



Už dávnejšie som dala STOP nakupovaniu látok, lebo doma sa mi ich nakopilo dosť a ani šiť z nich nestíham. Tak som si dala záväzok, že musím odolať a spotrebovať najprv všetky domáce zásoby. Je to inak veľmi ťažké predsavzatie, lebo vo svete látok vychádzajú stále nové a nové nádherné kolekcie a kto šije s Bellet ako ja, len ťažko vie odolať. 



A veru som nakoniec neodolala ani ja. Nenakúpila som však žiadne nové kolekcie, ale vlastne takú mačku vo vreci. V osvedčenom obchode s látkami Hawthorne Threads mali akurát výpredaj odstrižkových balíčkov (Scrap Packs), a tak som zobrala rovno 4 ks. A toto je výsledok čo mi dnes dorazil. Na patchworkové projekty ako stvorené a ja sa mám na dlho z čoho vytešovať : -)



A ešte ukážka, ako sa vytešuje naše mladšie dietko v nestráženej chvíľke, keď je mama v kuchyni. Dnes som kúpila veľké balenie NIVEI. Babu sa rozhodla, že bude na jedno použitie :-)

6 komentárov:

  1. Jej, krásne sa namazala, treba, slnko pečie a pokožku treba zvlhčovať :) Ešte že to bola iba Nivea. Ja som takto vymákla moju staršiu keď bola dvojročná, ale ona sa natrela Jecorisovou masťou. To bola zábava umývať to z nej dolu :))
    Krásne látky si nakúpila, už sa teším na tvoje výtvory.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Látky jsou nádherné (že jsem sem vůbec nakukovala :-)) a dítko nemá chybu. Je potřeba řádně se namazat! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Látky vypadají parádně, to se to bude šít! Mám moc ráda tyhle zbytky, člověka napadnou ledasjaké projekty, na které by normálně ani nepřišel.
    No a dítko... děti dovedou vždycky překvapit:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. látky sú krásne, ale otázočka aj ja chcem šiť s bellet len sa neviem k tomu akosi dostať

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails