streda 1. februára 2012

Pohľadnica pre brata

Čas letí a môj najstarší brat oslávi čoskoro okrúhle jubileum. Ja trojročná, on už na vojenčine, posielal mi krásne detské pohľadnice, do ktorých vpísal vždy nejaký veselý veršík, ktorý ma rozosmial a potešil. Dodnes mám tie pohľadnice niekde u našich doma, musím ich nájsť a starostlivo odložiť.
A tak som sa rozhodla, že mu aj ja vyrobím nejakú peknú pohľadnicu, len odo mňa a len preňho. Keď som videla krásne obrázky pre bábätká na blogu u Nory, nápad bol hneď na svete. Nechala som sa trošku inšpirovať a tu je moje dielko:



Ono sa to nezdá, ale zabralo mi to asi dva večery. Vyšívala som po veľmi dlhom čase, len takým nejakým obyčajným stehom, ani neviem akým :-)

Brat má šťastie, že je prvorodený, lebo mama si pamätala všetky potrebné údaje. My zvyšní piati sme na tom s informáciami od mamy už trošku poskromnejšie :-)

Tak už len vymyslieť nejaký vtipný veršík a môžme oslavovať!

5 komentárov:

  1. Zuzi, my zvyšní piati??? Ty si zo šiestich súrodencov? Klobúčisko dolu! To musí byť ultra príma na takých celorodinných zrazoch:))
    P.S. Inak, skvelý nápad aj realizácia:) Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, máš u mňa na blogu malý darček:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gabi, veru veru, je nas sest. Je to naozaj sranda, prave sme sa vratili z takej akcie, v BA by to nazvali mozno aj vacsou svadbou. Brat bol velmi dojaty, akcia sa super vydarila a pohladnica sa naramne pacila. Bol z toho taky rad, ze si vcera zobral v robote este dovolenku, len aby bol s nami este aspon chvilku, aj ked my sme uz doobedu vyrazali na cestu. Bolo nam luto, ze odchadzame z tak krasne zasnezenej krajiny, a cuduj sa svete, sneh a zimu mame aj tu na zapade :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velka gratulace k bratrovym narozeninam, z darecku bude urcite nadseny, vysivka se ti moc povedla!

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails