utorok 20. decembra 2011

Vianočné pohľadnice


Je najvyšší čas rozposlať vianočné pohľadnice. U nás to bude tento rok trošku komplikované. Barborka sa nedávno dostala  v nestráženej chvíľke k obsahu mojej kabelky a peňaženky. Doteraz som si myslela, že chýba len fotka mojich rodičov. Mrzelo ma to, lebo to bola fotka ešte z ich mladých čias, jediný exemplár. Dnes som však zistila, že zmizol aj malý adresárik, ktorý som roky opatrovala, aktualizovala a v ktorom som mala poštové adresy na rodinu i priateľov ešte z výšky. Prehľadala som polovicu bytu, no po stratených veciach ani stopy.  Nezostáva mi asi iné, len nejaké tie adresy znova vytelefonovať.

 Doma akoby sme túto malú pohromu vopred cítili. Tento rok sme výrobe pohľadníc nevenovali veľmi veľkú pozornosť. Zostala mi kôpka pohľadníc, ktorú som kúpila ešte minulý rok v Lídli za priaznivú cenu. V škôlke sa detičky fotili na fotopohľadnice. Doma sme vyrobili už len tieto dve, skoro celé sú v Adelkinej réžii :-) Ešte aj vystrihnuté hviezdičky si priniesla zo škôlky. Nech žijú slovenské škôlky!

4 komentáre:

  1. Ty jsou nádherné. MILUJI dětské malůvky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, podarili sa! My sme využili foto z fotenia do kalendára pre starých rodičov a hotovka:) Zuska, krásne Vianoce! Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Preji krasny zbytek vanocnich svatku. Hlavne hodne pohody a hezke chvilky z rodinou a prateli. Zdravi Monika...

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails