pondelok 5. septembra 2011

Máme doma škôlkarku

Čas letí rýchlo a neúprosne a z našej Adelky je už škôlkarka. Svoj prvý deň v škôlke (resp. zatiaľ len prvé dve hodinky, pretože nové detičky v našej škôlke majú prvý týždeň taký zoznamovací na dve hodinky) dnes zvládla na výbornú. Neplakala, neutekala aj desiatu  pekne spapala. Na skrinke má svoju značku - farebný zvonček.
V skrinke zatiaľ vrecúško na veci, ktoré som šila na poslednú chvíľu, lebo celý august sme prázdninovali poväčšine mimo domu. Som na ňu hrdá, že to tak pekne zvládla a teraz si už len prajem , aby tak pekne odolávala aj škôlkarskym bacilom a vírusom a bola čo najmenej chorá. 

Prvý deň v škôlke - žiaľ po víkendovom úraze s opuchnutým a odretým nosom

4 komentáre:

  1. Zuzi, prajem príjemné zvykanie si:)
    Vy ste to obišli "len" s odretým noštekom, to náš Jakub si ako bonus prázdnin vymyslel zápal stredného ucha, takže so škôlkou sa začne oboznamovať až po dobratí antibiotík, buď koncom tohto týždňa alebo až po víkende...
    Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, prajem vašej malej škôlkarke dobrých kamarátov, trpezlivé a milé učiteľky a nech vás obchádzajú všetky vírusy...
    Aj my máme malú škôlkarku - zatiaľ si to len tak skúša, uvidíme, či sa jej zapáči...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuska, aká je Adel zlatá. Držím palce nech sa jej tam páči :) ... ale ten noštek jej poriadne ofialovel, nech čím skôr odpuchne. Pobolieva ju či už nie ?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gabi, tvoj malý výmyselník si úrčite chcel ešte predĺžiť prázdniny:-) Tak vám prajem skoré uzdravenie a som zvedavá, ako sa mu bude páčiť škôlka.

    Ajka, ďakujem za milé prianičko - nech sa aj tvojej malej škôlka zapáči a ty budeš mať možno aspoň trošku viac času na tvorenie.

    Maťka, noštek mení farby každý deň, pomaly to odpuchuje. Kúpila som aj mastičku na opuchy, ale ani za svet si to nechce dať natrieť. Počula totiž magistru v lekárni ako sme sa bavili, že aby si to nezatrela do oka. A ona teraz, že úrčite si to zatrie do oka, nech jej to ani náhodou nenatieram :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails