piatok 19. augusta 2011

Prázdniny na Východe

Tak už aj táto časť leta je za nami. Počas dvoch týždňov u našich si dievčatá poriadne užili pobyt na čerstvom vzduchu a Barborka sa už konečne poriadne rozchodila. Náležitej pozornosti si užili hlavne sliepky, lebo ich kŕmenie trávičkou bol hit číslo jeden :-)

Najprv nazbierame trocha trávičky a cviklových listov

Nááá moja, ťu ťu ťu

Pozor na mňa, ja som tu pánom
 A takto sme zbierali všakovakú úrodu. Bolo to radosti, vlastnoručne si nazbierať zeleninku, z ktorej babinka potom uvarila obed :-)




A na záver jedna kráska - Hortenzia z kvetinoveho záhonu mojej mamy. V detaile už zdobí aj moju stránku.



3 komentáre:

  1. Paráda! Mne sa zdá, že deti ocenia takto strávený čas oveľa viac ako keď im vymyslíme rôzne atrakcie a drahé kúpaliská. Aspoň naši chlapci nám to toto leto dávajú pocítiť. (Zaváranie u babky bolo pre nich zaujímavejšie ako výlet na Krásnu Hôrku...)
    Spomienky na kŕmenie sliepok u môjho uja mám dodnes...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ajka máš pravdu. A som rada, že moje deti majú možnosť vidieť zeleninu nie len v regáloch v obchodoch, ale aj naživo ako rastie v záhradke. V dnešnej dobe, keď zeleninové záhrady nahrádzajú tie okrasné je to už priam vzácne, hlavne tu v okolí hlavneho mesta.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Zuzi, dekuji za navstevu a oplacim. Mas to tady i v galerii moc hezke. Krasne sijes a hackujes a ja se uz tesim na dalsi navstevy. Deti vypadaji naramne spokojene a hortenzije je primo skvostna. Preji krasny den, Monika.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails