pondelok 19. novembra 2012

Vianočný quilt a krásne látky


Claudine, Katka a Vianočný quilt doplnený už o bordúru, ktorú po prešití doplní ešte tyrkysový lem

Dnes som strávila krásne dopoludnie v spoločnosti Katky z MODERN PATCHWORK a jej kamarátky Claudine (je autorkou veľkého stredového panelu).  Spoločne sme sa pustili do záverečnej úpravy Vianočného quiltu, ktorý bude na predaj a výťažok z neho poputuje na charitatívne účely. Quilt je naozaj nádherný, naživo oveľa krajší ako na fotkách, každý stromček je iný, farebné kombinácie krásne.... Teraz poputuje na prešitie k ďalšej spriaznenej osôbke. Ak sa všetko podarí ako má, v celej kráse ho budete môcť zhliadnuť už najbližšiu nedeľu na Vianočnom bazáre, kde bude na predaj. A samozrejme aj na blogu iniciátorky Katky.



 

Katka mi dovolila nahliadnuť aj do regálov s jej látkami. Je to nádhera, človeku hneď začne pracovať fantázia. Som veľmi rada, že som Katku spoznala, je pre mňa veľkou inšpiráciou, osobou, ktorá nie len sníva, ale je aj odvážna a nebojí sa žiť svoj sen.

7 komentárov:

  1. Jeej, Zuzi, si rýchlejšia ako ja :) Som veľmi rada, že si strávila pekné dopoludnie. Ja som nesmierne rada a vďačná, že si prišla, podporila, pomohla a inšpirovala! A že sme sa konečne stretli aj naživo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati, Babu mi zaspala v aute ako si ty spravne predpokladala a cuduj sa svete, zapala tak tvrdo, ze som ju mohla preniest domov, vyzliect a ulozit do postele, neprebudila sa a spinkala dalej. Takze bol cas na stiahnutie fotiek do PC :-) Keby som to neurobila hned, uz by som sa k tomu tak rychlo nedostala.

      Odstrániť
  2. Zuzi, to je nádherný quilt. Velmi se mi líbí ta barevnost a každý stromeček jiný, překrásné. Muselo Vám to dát spoustu práce, jste velmi šikovná děvčata.Určitě bude o něj obrovský zájem. Přeji ať se zadaří :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, Zuzi, no já mrkám, ten quilt je naprosto úžasný!!! A ta velikost, ta mi úplně vyrazila dech!!! Vynikající práce, jsi veliká šikula!!! Krásný den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka, každý stromček quiltu šila iná osôbka, dobrovoľníčky, ktoré sa zapojili do akcie. Celý nápad vymyslela a zastrešila Katka z Modern patchwork, ktorá jednotlivé dieliky aj zošila dokopy, ja som už pomáhala len v tej poslednej fáze spájania troch vrstiev, takže pochvala patrí hlavne Katke a ďalším šikuľkám, ktoré sa zapojili.

      Odstrániť
  4. pááni, ten quilt je úžasný.....
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta stromečková deka nemá chybu, je nádherná
    taky se mi moc líbí ty látky, škoda, že neumim šít, každé srdce švadlenky nad tím obrázkem musí zaplesat

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails