utorok 9. októbra 2012

Môj kútik






Nedávna rekonštrukcia starých stoličiek mi dodala odvahu a tak som sa do natierania pustila znova. Tentokrát to schytal stolík v mojom pracovnom kútiku v obývačke. 
Odvážila som sa do nášho príbytku pustiť konečne aj čiernu farbu a celkom sa mi to pozdáva. S čiernou doma sa začínam odteraz asi kamarátiť :-)
Likvidácia knižnice po starých rodičoch nás zasa obohatila o množstvo kníh, nová knižnica bola už nutnosť. Na knižniciach BILLY sa mi páči ich jednoduchosť ale pritom flexibilita, množstvo variácií a možnosť dokúpiť do budúcnosti dvierka, keď sa nám už zunuje súčasná verzia :-)
Tak čo poviete na môj vynovený kútik? Práve odtiaľ vám teraz píšem :-)




7 komentárov:

  1. Krásny celý kútik! Na dvierka by som ani nepomyslela, je to nádherná farebná paleta kníh:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, krásne vynovený a "učesaný" kútik. Natieranie to je vysoko návyková činnosť, raz keď začneš, tak už len šmejdíš po byte, čo by sa dalo pretrieť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tomu říkám zdařilá renovace! Máš krásný koutek, takový čistý a útulný. Já mám všude hromady klubíček, korálků a knoflíčků, které neustále "přelévám" sem a tam a asi mi nikdy nebude dáno udržet to v nějaké formě. Říkám tomu "řízený bordel" :o) krásný den! L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super, stolík sa podaril. Dvierka by som ani ja nedávala na knižnicu, ja mám knižnicu aj v spálni aj v obývačke ..., ešte že nemám priestor v chodbe ... pohľad na plné police kníh ma úplne pohltí, a potom ked sa v nich začnem prehrabovať ..ach, krásne to máš.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zuzi, je to parada, zmena o 100%, krasne, jemne, utulne. Nech sa ti dobre pracuje!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zuzi, chválim! :) Nový kútik vyzerá výborne. Predtým, ako som si prečítala, že stolík je zrenovovaný, som si hovorila, aký pekný štýlový si kúpila. Tá čierna tomu dodáva šmrnc (a je pekne zladená s čiernymi krabičkami hore :) Nech sa ti tam príjemne trávi čas.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails