utorok 23. októbra 2012

Jesenné tvorenie s deťmi - inšpirujte sa alebo zájdite do CVČ






Je perfektné mať v blízkosti domova  centrum voľného času. Aspoň v tom našom ponúkajú rozmanité aktivity nie len pre deti ale aj dospelých a za rozumnú cenu. 

Spolu s Adelkou sme pre ňu vybrali tento rok výtvarný krúžok. Veľmi sa jej páči a každý týždeň nám doma pribudne jedno malé dielko - zatiaľ na jesennú tému. 
Ak vás práve skolila choroba, možno sa inšpirujete ako drobcov trošku zabaviť.  A ak ste zdraví, skúste sa porozhliadnuť či aj vo vašom okolí nie je nejaké CVČ :-)


Jesenný strom - otlačky pŕstikmi



Ovocie - nalepujeme guličky z krepového papiera. Adelka vyrobila jabĺčko


Strapec hrozna - pečiatkovanie korkovými štupľami



Šarkaniáda - kreslíme, striháme a lepíme


6 komentárov:

  1. Adélka je moc šikovná,jsou to krásné podzimní výtvory.

    Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne výtvory, keď boli dievčatá choré, tak sme tiež robili prstové stromčeky. Šarkany a hroznové strapce odkladám do zásoby, v zime sa určite inšpirácia hodí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to sú krásne nápady, iste niečo vyskúšame!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parádní pozdimní čmaněníčko:o))). Krásné nápady, paní učitelka je velká šikulka! Ráda se nechám inspirovat. Děkuji Zuzi;-D. Páčko Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeej, to sú krásne výtvory :) My sme mali tiež v škôlke jesenné dielničky s takýmito jednoduchými technikami pre detičky. U mňa ako nápad vyhrávali ozdoby: vo viečku na zaváraninové poháre natlačiť plastelínu a do toho vtláčať rôznofarebné fazuľky a šošovičky :) Asi si požičiam to ovocie s nalepovaným krepovým papierom. Remi má kiahne, tak musím celé 2 týždne vymýšľať nejaké aktivity.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails