utorok 1. marca 2011

Sladký domov

Už je to rok, čo som objavila svet blogu a rozhodla sa zapojiť aj aktívne. Mojim cieľom bolo naštartovať sa, objavovať nové veci, tvoriť, realizovať sa - no a prostredníctvom blogu svoju snahu pochváliť, ukázať, prejaviť radosť,  potešiť seba i toho, kto chce byť potešený, inšpirovať....
Keď teraz píšem tento článok, cítim sa nesmierne šťastná. Preto, že mi práve manžel do telefónu povedal, že ma ľúbi, že jedno dieťa sa vedľa mňa šťastne usmieva a radostne  sa gúľa hore dole po obývačke, že druhá princezná pekne spinká vedľa v izbičke, že nám do okien krásne svieti slnko a nabíja ma energiou, že sa po byte šíri príjemná vôňa práve upečeného koláča, že jedna moja sestra práve cestuje z cudziny a jednu noc prespí u nás, preto, že píšem tento blog a môžem sa o svoju radosť podeliť:-)




Do tejto mojej pohodovej nálady mi zapadá aj moje posledné recyklátorské dielko - ďalšia vec, čo som sa za ten rok naučila - všetko sa dá použiť (a teraz má môj muž obrovskú radosť, lebo on je zberateľ všetkého a s ničím sa nevie rozlúčiť:-)

3 komentáre:

  1. Zuzík, tak už si ma dobehla?:)) Tak teda ešte véééľa takýchto radostných dní, výborných nápadov a aspoň kúsok energie na podelenie sa s nimi tu, na blogu:) Teším sa, že som ťa tu mohla stretnúť.
    P.S. Ako super, že máme takých milých, milujúcich a podporujúcich mužíkov:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veru Gabi, rôčik je za nami. Ale mne sa teba dobehnúť úrčite nepodarí - tie tvoje nápady a tvoreníčka sú jednoducho skvelé - pohľadnice, drôtiky,šitíčka. A písanie ti tiež ide jedna báseň. Už sa teším, keď baby trošku podrastú, úrčite zrealizujem toho buchtového Čierneho Petra či to krásne zúbkovo vílové vrecúško. Ty si môj prvý a verný komentátor - ďakujem a teším sa nabudúce u teba či u mňa :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails