štvrtok 21. októbra 2010

Sviatočné


Prvá polovica októbra bola u nás plná sviatočných udalostí. Najprv Barborkine krstiny a o týždeň sme boli celá rodinka na svadbe. Na takéto výnimočné príležitosti som mojim dievčatkám uháčkovala aj nové čapice :-)

3 komentáre:

  1. Zuska, čiapočky sú krásne :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kuki dakujem :-) Ta Adelkina vlastne ani nie je dokoncena, este tam maju byt take zelene listocky, no nestihala som uz dokoncit pred svadbou. Mozno ju dosperkujem, dorobim kabelku a skusim ponuknut, lebo my ju uz asi vemi nevyuzijeme teraz. A Barborkine asi tiez, kedze rychlo rastieme a nechystame sa uz na ziadnu spolocensku udalost. Tie capice su vlastne uplne nove, mali sme oblecene 2 hodinky mozno:) Ale este uvidim, lebo mam k nim trosku citovy vztah - ked si spomeniem ake v nich boli princezne chutnucke aj v satockach a ako som ich po nociach hackovala na poslednu chvilu :-) Ty este hackujes, alebo ta to teraz na chvilku preslo?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veru boli nádherné, malé princezničky :o) ... Najviac sa mi páčila Adelka keď sedela v tých krásnych šatočkách na schodoch s Kubkom :o))))
    Ešte háčkujem, ale teraz robím väčšinou zo zimnej vlny. Chystám aj blog, len trosku nestiham :) xixi ale fotky mam aj na sashe.sk :o)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails