streda 13. februára 2013

Kapsár k posteli II




Naša malá slečna spinká už vyše mesiaca na novej posteli. Aj sme sa riadne zapotili, kým sme sa rozhodli, akú posteľ kúpiť. Izbičku majú dievčatá maličkú, najviac by sa hodila poschodová posteľ. Adelka po nej aj veľmi túžila. Nakoniec sme však zvolili bezpečie a pohodlie aj pre nás (dievčatá majú radi,keď si k nim večer ešte ma chvíľku ľahneme, pritúlime sa a dávame si všakovaké otázky). Kúpili sme teda najlacnejšiu variatnu klasickej postele, akú sme v meste našli. Vyhrala Ikea. Myšlienka na poschodovú posteľ do budúcna totiž stále žije, takže posteľ sme kupovali na preklenutie istého časového obdobia, keď naša malá Babu bude mať troška viac rozumu :-)
Po dlhej dobe som konečne vytiahla stroj a ušila kapsárik, ktorý ochráni pred chladnou stenou a schová množstvo pokladov. Podobný a z rovnakých látok som už šila pre Adelku tu.  
Zo zvyškov som plánovala ušiť deky na posteľ, asi však budem rada, keď sa dostanem aspoň k nejakým košíkom na hračky.

10 komentárov:

  1. Moc krásný to se jí bude spinkat ještě lépe než spočítá ovečky a kravičky a........moc ráda k vám chodím pro inspiraci...dnes jsem shodou okolností dokončila no měl to být kapsář ale je to spíš jen pár kapes a panel na hraní ale pro mého syna...dcerce je to zatím jedno spinká hezky v postýlce u nás v ložnici...ale šiju když mám čas a je jedno zda to užijem až za rok či dva:-)))
    krásný den a těším se na další skvělé výrobky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super Zazanka...krásné je to Myška

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to opět nádherné. přemýšlím, jak to drží na zdi. máš tam laťku, hřebíky, nebo nějaký jiný zlepšovák?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soni, presne ako píšeš, kapsár má na sebe pútka, ktoré sú navlečené na drevenej latke a tá je pipevnená pomocou šroubikov na stenu. Podobne ako tento hviezdičkový kapsár, ktorý majú dievčatá v našej miniizbičke na chate (viď posledné foto)
      http://zuskinagaleria.blogspot.sk/2013/02/stars.html

      Odstrániť
  4. Máš to moc krásné!!! :)
    O patrové posteli přemýšlíme pro Adámka, má maličký pokojíček, ale také čekáme, až bude "moudřejší" :)
    Mějte krásný čas, Jola

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nadhera - to bude cakat aj mna - ked mladsia pojde do detskej k starsej... buduci rok :D krasny napad a dakujem za inspiraciu...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné látky Zusko! Co víc si přát než mít nad postelí kapsář s ovečkami :-)
    Šiješ dokonale!
    V.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásný kapsář, ten dětský pokojík jen rozzáří:-)
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails