pondelok 5. marca 2012

Trochu iný víkend

Ockovi sme dopriali trochu oddychu na firemnej lyžovačke a tak doma zavládol babinec.

Na prípravu sobotných raňajok sa podujala Adelka. Podávala sa praženica. Okrem nakrájania cibuľky to pekne zvládla sama, ja som len radila čo a ako.


Vonku bolo parádne počasie a tak hor sa do prírody.



Počas obednej siesty som si dopriala aj ja malý luxus a užila si malé polihovanie na novom vankúši , s kávičkou a knižkou. Dostala som ju ešte pod stromček, konečne som prečítala prvú kapitolu . Kytičku sniežienok mi natrhali dievčatá počas prechádzky, také malé jarné pohladenie.


Nedeľné poobedie sme šantili na ihrisku. Dievčatá vyškúšali nové čapice, ktoré som asi po 3 mesiacoch konečne dokončila. Uháčkované boli ešte začiatkom decembra no odvtedy ležali smutne a čakali  na vnútornú fleecovú podšívku. Sobotný večer s Harrym Potterom v telke sa to konečne podarilo :-)


V nedeľu podvečer už na nás všetky tri doľahla kríza. Adelka sa každých 10 minút pýtala  mami, kedy príde ocko? Babu pri každom zaštrngotaní kľúčov na chodbe kričala ocko, ocko. Ja čoraz častejšie vykukovala cez okno, či niečo nezahliadnem. Nakoniec sme sa dočkali a tešíme sa na ďalší klasický víkend. Klasiku máme predsa len najradšej!

9 komentárov:

  1. Zuska, rastú ti pomocníčky...
    Jéj, snežienky. Ja som sa s nimi ešte tento rok nestretla.
    A víkendy - v duchu klasika - celá rodina spolu mám aj ja najradšej...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš neskutečně fajn blog, krásně se to čte a dívá a jsi moc šikovná. Přidávám se k pravidelným čtenářům a jdu ti to tady celé prolézt :-)
    Můžu tě pozvat i ke mně na návštěvu? Jsem mamina dvou malých dětiček, žiju na jihu Rakouska a relaxuji převážně kreativně...
    http://vad-art.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherný polštářek, krásné fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzka, teda ty už máš také pomocníčky?:)
    Snežienky veru vidím tento rok zatiaľ len na blogoch, u nás ich predbehli šafrány:)
    Ešteže vám počasko pomohlo trošku vyplniť čas bez ocka, i keď i tak zrejme chýbal. Čas vyčkávania pri okne, beh k chodbe na každý šuchot poznáme aj my, keď musí ocko zostať dlhšie v práci a my sme sa už seba navzájom nabažili až až:)

    Zuzi, pekné dni:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gabi, to počasie bolo naozaj veľkým pomocníkom. Keby sme museli byť doma, plynulo by to oveľa oveľa pomalšie. Takto nám to zbehlo raz dva.
      A snežienok ti nemusí byť ľúto, veď keď tebe o chvíľu zakvitne celá záhradka, to bude nádhera a rovno doma.

      Odstrániť
  5. Holčičky mají nádehrné čepičky a maminka krásný polštářek:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ste hrdinky - zvládli ste víkend samé a ešte ste si to užili. A ja som tiež najradšej, keď sme pokope. Vankúšik - no nádherný.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Keď tak pozerám na tie fotky, tak som zistila, že ta Adelkina čiapka ešte vlastne nie je úplne dokončená, zabudla som ju kol dokola obháčkovať krátkym stĺpikom :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails